Dárkový poukaz do konce roku za zvýhodněnou cenu 600 Kč

09.12.2014 21:50

Od pondělka 8. 12. 2014 jsou v prodeji dárkové poukazy na workshopy ve Studiu Vintage. Poukaz na tříhodinový workshop na vybrané téma v hodnotě 750 Kč nyní pořídíte za výhodnou předvánoční cenu 600 Kč.

Z čeho můžete vybírat:

1. Vintage koláž s Jitkou Kopejtkovou 

Streetartová fotografka a kolážistka Jitka Kopejtková nás zasvětí do tajů koláže. Tentokrát se zaměříme na textilní koláž s využitím kousků starých látek). 

2. Tupíruju, tupíruješ…aneb Jak se češe drdol

Šedesátá léta byla ve znamení drdolu. Naše maminky a babičky tupírovaly ostošest, ale dnes to umí málokdo. Hairstylistka Františka Skoumalová nám ukáže, jak na to. 

3. Proměna ve stylu art deco

Svět se snažil zapomenout na válku, vlasy a sukně se zkrátily a tančil se charleston. Stylistka Edita Neoralová Kvizdová nás nalíčí a upraví v duchu dvacátých let. 

4. Vintage šperk  

Výtvarnice Rita Anakovskaya ukáže, z čeho všeho lze vyrobit krásný, netradiční šperk. Vytvoříme si vlastní náušnice či náhrdelník z vintage materiálů. 

5. Pokládaná vlna 

Účes, který byl v módě ve dvacátých, třicátých i čtyřicátých letech, je opět v módě. Jak se češe pokládaná vlna, nás naučí hairstylistka Františka Skoumalová. 

Poukaz zakoupíte ve Studiu Vintage nebo jej můžete objednat mailem, telefonicky či přes FB. Poukaz je platný pouze s vyplněným datem a razítkem Studia Vintage.