Studio VINTAGE za koronaviru

07.12.2020 10:33

Krásné adventní dny Vám všem!

Před mým krámem je po kladení kabelů jakžtakž zameteno (vydalo to na pět igelitek bláta, prachu a suti), okna budu muset umýt ještě jednou... Ale už to vypadá jakžtakž. Trochu té pohody do pohnuté doby snad vnese i pár adventních větviček. Pejsci si pomalu zvykají, že zeď okolo mých oken a dveří moc nevoní. U mně v krámě je zato přivítám moc ráda a čeká tam na ně pomazlení i nějaká ta dobrůtka.

A práce? Studio je otevřené. Pomalu se zase začíná něco dít... Momentálně pracuju na přípravě zimních a lyžařských outfitů ze 40. let pro studentský film. A začala jsem po půlroční pauze opět psát. Tentokrát to bude rozhovor s tanečnicí Danou Gregorovou. Na jaře se má rozjet rekvalifikační kurz Stylista, kde bych měla být součástí týmu. Na to se moc těším. Konečně snad také proběhne focení s Kristinou Thaler, které jsme musely kvůli koronaviru odložit. Také dvoje zakázkové šití čeká na svůj čas - nad maturitními plesy zatím visí otazník.   

V některých dobách se motivace a nadšení hledá těžko. Oděvní a textilní branže je v důsledku pandemie v krizi. Ale kdoví, třeba to k něčemu bude dobré... A ani coronavirus nic nezmění na odvěké touze člověka líbit se. Oblékání je hra a je fajn se jí bavit.